استفاده از فناوریهای نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. بیشک که روی آوردن به فناوریهای نو از جمله فناوری نانو میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. در این گزارش بهصورت اجمالی اشارهای به کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، بازار نانومحصولات غذایی، محصولات و شرکتهای فعال نانوغذا، چالشها و محرکهای رشد این بخش از صنعت و... شدهاست. در شمارههای آینده به جزئیات فناوریهای استفادهشده در صنایع غذایی و بازار هر یک از آنها پرداخته خواهد شد.
افراد مقاله : محبوبه السادات سید حسنی (نویسنده اول) - نوید نعیمی خواه (نویسنده دوم) - علی نجفی سهی (نویسنده سوم)
این مقاله در نشریه فناوری نانو شماره 140 در تاریخ 1388/03/15 به چاپ رسیده است.