یه جای خوب برای پیشرفت مهندسین فناوری اطلاعات

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول از همه سلام !
چند وقت بود که میخواستم یه تکونی به این بخش دور افتاده و متروک فناوری اطلاعات بدم ولی چیزی به ذهنم نمیرسید
حالا میخوام تو این تاپیک یه فضایی فراهم بشه که تمام مهندسین IT بدون دغدغه بیان و هر چی که از درسهای تخصصی و اصلی متوجه نمیشوند رو بپرسن و بقیه هم تا جایی که میتونن کمک کنن
سوال میتونه حتی معنی یک کلمه باشه
میتونه یه چیزی باشه که ادم رویش نمیشه از بقیه بپرسه
یا هر چیز دیگه
ولی فقط از دروس تخصصی و اصلی رشته فناوری اطلاعات باشه
ممنونم از همکاری همه ;)
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب فکر کنم اولین نفر خودم باشم
احتمالآ کلمه کیف پول الکترونیکی رو شنیدید (e_walet ) میخواستم بدونم نرم افزارش چه شکلیه و چه جوری کار میکنه
(کیف پول الکترونیکی برای این استفاده میشه که برای خرید اینترنتی لازم نباشه هر دفعه مشخصاتتو وارد کنی و این نرم افزار روی کامپیوتر مشتری نصب میشه ( البته من تا اینجاش میدونستم ) )
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا جواب بدین
من کلی سوال دیگه هم دارم
بقیه بچه ها هم میتونن بیان جواب بدن
 

نسیم

عضو جدید
من خیلی دنبال این مطلب گشتم ولی فقط همین رو پیدا کردم که امیدوارم به دردتون بخوره .:w10::w05:


امروزه اینترنت به عنوان بخش مهمی از زندگی مردم در کنار تلفن و تلویزیون جای گرفته است. مردم، از اینترنت برای خرید ، کارهای بانکی و سرمایه گذاری online استفاده می کنند.بیشتر مصرف کنندگان از کارتهای اعتباری (credit cards) و کارتهای بدهکاری (debit cards)برای پرداخت خریدهای اینترنتی استفاده می کنند، اما روشهای پرداخت دیگری مثل کیف پول الکترونیکی (e-wallets)بیشتر مورد استفاده قرار خواهند گرفت.خریداران اینترنتی بیشتر از کارتهای اعتباری برای پرداخت خریدهای onlineخود استفاده می کنند. اما کارتهای بدهکاری که به تجار این امکان را می دهند که به طور الکترونیکی حساب بانکی شما را بدهکار کنند به طور افزاینده ای مورد استفاده هستند.کارت بدهکاری ممکن است یک کارت دستگاه خودپرداز باشد که می تواند برای خریدهای جزئی مورد استفاده قرار گیرد. برای انجام معاملات یک کارت بدهکاری، باید از یک شماره شناسایی شخصی (PIN)، بعضی از اشكال امضا یا ترکیبی از این شناسنده ها استفاده کرد. بعضی کارتها هم شكل کارت اعتباری و هم بدهکاری را دارند که در زمان استفاده نحوه پرداخت را تعیین می کنید. اما به خاطر داشته باشید، اگرچه ممکن است یک کارت بدهکاری به یک کارت اعتباری شبیه باشد ، برای خرید با کارتهای بدهکاری پول سریعا از حساب خریدار به حساب تاجر منتقل می شود. علاوه بر این، تعهد محدود برای کارتهای بدهکاری گم شده، دزدیده شده و یا استفاده غیر مجاز شده ، متفاوت از تعهد برای کارتهای اعتباری گم شده، دزدیده شده و یا استفاده غیر مجاز شده می باشد.دیگر سیستم های پرداخت الکترونیکی که گاهی اوقات به عنوان پول الکترونیکی (e-money)به آن اشاره می شود نیز اکنون معمول می باشند. هدف آنها انجام خریدی آسانتر می باشد. برای مثال: کارتهای مبلغ دار (stored-value) که نماینده یک مبلغ از پیش مشخص شده می باشند این امکان را می دهند که ارزش پول نقد را به این کارتها منتقل کنید.آنها معمولا در حمل و نقل عمومی، در دانشکده و دانشگاه ها، در ایستگاه های بنزین، و برای پیش پرداخت تلفن استفاده می شوند. بعضی از کارتهای مبلغ دار به صورتOffline کار می کنند، بعضی هم به صورت online، مثلا برای خرید از وب سایتها، بعضی نیز هر دوشکل online وoffline را دارند. بعضی از کارتها می توانند در دستگاههای پولی با مبلغ اضافی پر شوند، بعضی دیگراز دست دادنی هستند به این صورت که بعد از اینکه همه مبلغ آنها را مورد استفاده قرار دادید آنها را دور می اندازید. برخی از کارتهای مبلغ دار شامل تراشه های کامپیوتری هستند که از آنها کارتهای هوشمند (Smart cards) می سازد که از طریق مدارا ت الکترونیکی تعبیه شده در بدنه کارت اطلاعات را ذخیره و پردازش می نمایند. این کارتها ممکن است مانند یک کارت اعتباری و به خوبی یک کارت بدهکاری عمل کنند و همینطور ممکن
است شامل مبلغ ذخیره شده نیز باشند.
بعضی از سیستم های پرداخت مبتنی بر اینترنت این امکان را می دهند تا وجوه بین کامپیوترها انتقال داده شود، که گاهی اوقات اين سيستم ها کیف پول الکترونیکی نامیده می شوند.
از کیف پول الکترونیکی می توان برای پرداخت های خرد استفاده کرد ،پرداخت های بسیار كوچك online یا offline برای چیزهایی مثل مجله و... زمانی که برای خرید چیزی از کیف پول الکترونیکی استفاده می کنید، مبلغ در حساب online شما به همان میزان کاهش می یابد. کیف پول الکترونیکی ممکن است با استفاده از برخی اشکال كارتهاي مبلغ دار کارکند یا به صورت اتوماتیک حسابی را که شما از طریق یک سیستم کامپیوتری به حساب اعتباری یا بدهکاری خود متصل کرده اید، افزایش دهد.
امنیت در پرداخت الکترونیکی
در معاملاتی که در آنها از سیستم های پرداخت الکترونیکی استفاده می کنید، باید مطمئن شوید که معاملاتتان ایمن هستند و اطلاعات شخصی شما محافظت می شوند.گرچه نمی توانید کلاه برداری یا فریب در اینترنت را کنترل کنید، ولی می توانید کاری کنید که آن را تشخیص دهید، از آن جلوگیری کنید و آن را گزارش کنید.در اینجا گفته می شود که چطور می توانید این کار را انجام دهید:
استفاده از یک مرورگر امن:
برای کمک به محافظت از ایمنی اطلاعاتتان که به وب سایت منتقلمی شود، با استفاده از آخرین نسخه موجود مرورگر از طرف سازنده آن مطمئن شوید که مرورگر شما به روزترین توانایی رمز گذاري اطلاعات را داراست.شما همچنین می توانید تعدادی مرورگر رایگان از طریق اینترنت دانلود کنید.زمانی که اطلاعات خریدتان را ثبت می کنید به آیکون قفل در نوار وضعیت مرورگر و به عبارت"Https" در آدرس وب سایت دقت کنید تا مطمئن شوید که اطلاعات شما در زمان انتقال امن هستند.
بررسی سیاست مطالب محرمانه سایت:
این کار را بایدقبل از ارائه هرگونهاطلاعات مالی شخصی به سایت انجام دهید.به خصوص باید مشخص شود که این اطلاعات چگونه استفاده خواهد شد و چگونه با دیگران به اشتراک گذاشته حواهد شد.همچنین بیانیه سایت درباره امنیت ارائه شده برای اطلاعات شما را بررسی کنید.
مطالعه سیاست های استرداد و حمل و نقل وب سایت:
قبل از اینکه خریدتان را انجام دهید نگاهی دقیق به سیاستهای بیان شده در وب سایت در رابطه با استرداد و حمل و نقل داشته باشید.
محرمانه نگه داشتن اطلاعات شخصی :
اطلاعات شخصی خود را افشا نکنید- آدرس ، شماره تلفن، شماره حساب بانکی، آدرس ای میل- مگر اینکه بدانید چه کسی این اطلاعات را جمع آوری می کند ، چرا آنها را جمع آوری می کند و چگونه از آنها استفاده خواهد کرد.
دادن اطلاعات پرداختی به کسب و کارهایی که می شناسید و به آنها اطمینان دارید:
تنها در زمان و جایی که این اطلاعات مورد لزوم هستند باید آنها را در اختیارشان قرار دهید- مثل یک فرم سفارش.هرگز کلمه عبور و یا رمز خود را در اختیار هیچ شخص یا منبع online قرار ندهید، حتی به ارئه کننده سرویس اینترنت خود (ISP) .فایل هایی را که از طرف افراد ناشناس برای شما فرستاده شده، دانلود نکنید و یا بر روی لینک هایی که برای شما گذاشته شده کلیک نکنید. باز کردن چنین فایلهایی می توانند کامپیوتر شما را در معرض ویروسهای کامپیوتری و یا برنامه هایی که می توانند مودم را کنترل کنند ، قرار دهند.
نگهداری اطلاعات معاملاتonline و بررسی email ها:
این کار را باید برای ارتباط داشتن با تجاری که با آنها تجارت کرده اید انجام دهید. تجار ممکن است برای شما اطلاعات مهمی درباره خریدی که انجام داده اید ، فرستاده باشند.
بازبینی ماهانه کارت اعتباری و اظهارنامه های بانکی:
باز بینی ماهانه باید برای جلوگیری از وقوع هرگونه ایراد یا خرید غیر مجاز صورت گیرد. در صورت گم شدن یا دزدیده شدن کارت اعتباری یا کارت بدهکاریتان فورا شماره آن را اطلاع دهید.یا اگر به کسی مشکوک هستید که از حساب شما بدون اجازه استفاده می کند، آن را نیز باید سریعا گزارش کنید.
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما
مرسی از تلاشتون
امیدوارم کم کم این تاپیک هم رونق بگیره
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم من اومدم با کلی سوال !
1) مهندسی مجازی چیه ؟
2) اینترانت چیه؟ ( میدونم داخل سازمانیه ولی چه جوریه ؟ ازش تصویر ذهنی ندارم )
3) اکسترانت چیه؟
4) پورتال چیه؟
5) XML چیه ؟


مرسی از همه
منتظرم
 

mandbigS

عضو جدید
سلام دوستان گل و عزیزم ...

در نگاه اول میشه فهمید که رشته ما چقدر مظلوم واقع شده !


از این به بعد و با اجازه شما من هم به عنوان یه مهندس کوچولو می خوام فعالیتم رو اینجا شروع کنم ...


راجع به یکی از سوالات شما من یه مقاله دارم که براتون می ذارم :

تعریف پورتال

تعریف اولیه پورتال بسیار ساده است : "مکانی (Hub) که ساده ترین کاربران اینترنت با رجوع به آن بتوانند به راحتی از سرویس های متداول در اینترنت بهره مند شوند و یا اطلاعات مورد نیاز خود در را بدست آورند ". هریک از این کلمات دقیقا نشان دهنده ویژگی خاصی از پورتال هستند :

مکان : در اکثر موارد پورتال به عنوان یک وب سایت با ویژگی های خاص شناخته می شود. این وب سایت می تواند یک واسط (Interface) بین کاربران و تعدادی وب سایت زیر مجموعه پورتال باشد و یا اینکه به عنوان وب سایتی واسط، بین کاربران و اینترنت قرار گیرد. اما تعاریفی نیز وجود دارند که مستقیما از لغت وب سایت استفاده نکرده در این مورد سکوت می کنند : "پورتال دروازه ای است به سایتهای دیگر " و یا "پورتال نقطه ورود کاربران به اینترنت است " .

ساده ترین کاربران : کاربرانی که به پورتال مراجعه می کنند ، لزوما کاربران حرفه ای اینترنت نیستند. پورتال این توانایی را به کاربران می دهد که حتی کم تجربه ترین آنها بتواند از اطلاعات و سرویسهای ارائه شده استفاده کند . بر حسب نوع پورتال ، کاربران آن نیز متفاوتند و شامل کاربران معمولی ، مشتریان ، تولیدکنندگان ، کارمندان سازمان و... باشند .

سرویس های متداول در اینترنت : هر وب سایتی بر حسب نوع فعالیت کاری خود ارائه دهنده سرویس خاصی است . اما یک پورتال باید توانایی ارائه سرویس های عمومی باشد نظیر سرویس پست الکترونیک رایگان ، انجمن ،تالار گفتگو ، اخبار ، نقشه های مرتبط با موضوع پورتال ، جستجو در سایتهای زیر مجموعه و اینترنت ، شخصی سازی توسط کاربر و شخصی سازی توسط پورتال(Tailoring) باشد . در پورتالهای تجاری خدمات خرید و فروش آنلاین ، ارائه کاتالوگ و سیستمهای پرداخت لحاظ می گردند .

اطلاعات مورد نیاز : یکی از ویژگی های پورتال دریافت اطلاعات از سایتهای دیگر(Content aggregation) است . پورتال تنها دریافت کننده اطلاعات است و آنها را به اشتراک می گذارد . به عبارت بهتر پورتال اطلاعاتی که در سایتها و پایگاههای مختلف وجود دارد را سازماندهی کرده و نمایش می دهد. در نظر داشته باشید که این اطلاعات باید استاندارد شده باشند .

بنابراین :

پورتال ، تولید کننده و مدیریت کننده اطلاعات نیست .

پورتال ، استاندارد کننده اطلاعات نیست .

پورتال ، یک وب سایت همه کاره نیست .

به عبارت دیگر پورتال چهارچوبی است که اطلاعات و سرویسهای منابع مختلف را کنار یکدیگر قرار داده و تحت یک طرح امنیتی ارائه می دهد . با استفاده از پورتال می توان به یکپارچه سازی سیستمهای مجزا کمک کرده و کاربران را برای استفاده از خدمات موجود یاری داد.



البته داداهای گلم ... میتونین برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید :

http://www.radcom.ir/kb-portal-fa.html

فعلا ...
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوش اومدی
دست گلت درد نکنه
چرا مظلوم؟
کم کاری از خودمونه ;)
 

نسیم

عضو جدید
سلام من یه چیزی میخوام که توش برنامه های c++ رو اجرا کنم . مثل بورلند . کسی داره ؟ فوری هست آخه امتحانم فرداست :w19::w05:
 

نسیم

عضو جدید
ينترانت (Intranet) . يک شبکه خصوصی در يک سازمان که از آن بمنظور توزيع اطلاعات داخلی استفاده می گردد. اينترانت ، يک شبکه محلی (LAN) نيز ناميده می شود. اينترانت، شامل سرويس های متعددی نظير : توزيع مستندات، توزيع نرم افزار ،دستيابی به بانک های اطلاعاتی و موارد ديگر است . علاوه بر امکان اشتراک فايل و چاپگر، يک اينترانت امکان استفاده از نرم افزارهای مرتبط با اينترنت را نيز فراهم می نمايد: صفحات وب ،مرورگرهای وب، پروتکل ارسال فايل (FTP) ،پست الکترونيکی، گروه های خبری و ليست های ارسال نامه الکترونيکی ، نمونه هائی در اين زمينه می باشند.

دستيابی از راه دور . با استفاده از ويژگی فوق ، تسهيلات و امکانات شبکه ای لازم در خصوص : ارتباط کامپيوترهای راه دور ، دستگاه های موبايل ، مديران سيستم که مسئوليت هماهنگی و مديريت سرويس دهندگان متعدد موجود در دفاتر متفاوت يک سازمان را بر عهده دارند ، فراهم می گردد . در چنين مواردی ، تمامی سرويس ها ، برای کاربران متصل به شبکه ( کاربرانی که با استفاده از امکانات پيش بينی شده قادر به ارتباط با شبکه از راه دور می باشند ) ، قابل دستيابی خواهد بود : اشتراک فايل و چاپ، دستيابی به سرويس دهنده وب نمونه هائی از اين سرويس ها می باشند.

ادارات از راه دور . بخشی از يک سازمان که از لحاظ جغرافيائی در يک مکان مجزاء نسبت به اداره مرکزی است . اين نوع دفاتر خود دارای يک شبکه محلی (LAN) بوده و می توانند به شبکه سازمان مربوطه متصل و يک شبکه WAN را ايجاد نمايند. اتصال WAN ، يک اتصال از راه دور اشتراکی به شبکه بمنظور امکان دستيابی کاربران ادارات راه دوربه منابع مشترک در تمام سازمان است . لينک های WAN دائمی بوده و همواره قابل دستيابی می باشند .

اينترنت . مجموعه ای گسترده از شبکه ها و دروازه ها که از پروتکل TCP/IP بمنظور ارتباط با يکديگر استفاده می نمايند. اينترنت، شامل خطوط ارتباطی با سرعت بالا بين گره های اصلی و يا کامپيوترهای ميزبانی است که داده ها و پيام ها را Route می نمايد.

اکسترانت (Extranet) . يک شبکه مشترک که از تکنولوژی اينترنت بمنظور تسهيل در ارتباط بين بنگاه های تجاری ، تهيه کنندگان ، مشتريان و يا ساير فعاليت های تجاری استفاده می گردد . يک اکسترانت ،ممکن است بعنوان بخشی از يک اينترانت سازمان بوده که ساير سازمان ها قادر به دستيابی به آن می باشند. اشتراک و استفاده از اطلاعات می تواند جنبه عمومی داشته و يا صرفا" گروه های خاصی را شامل گردد .

بمنظور پيکربندی زير ساخت شبکه ، می بايست پروتکل های شبکه بهمراه سرويس ها ی استفاده شده ، بدرستی پيکربندی گردند . در ادامه به تشريح هر يک از موارد فوق ، خواهيم پرداخت .

اينترانت ها
اينترانت، يک شبکه خصوصی است که امکان اتصال کامپيوترها و دستگاه های مورد نظر را بمنظور ارتباط با يکديگر فراهم می نمايد. مهمترين وظيفه ( عمليات ) يک اينترانت ،امکان اشتراک اطلاعات و منابع برای کاربران است . بمنظور ارتباط با شبکه از پروتکل TCP/IP ،استفاده می گردد . TCP/IP ، مجموعه ای از پروتکل ها ئی است که بعنوان يک استاندارد صنعتی پذيرفته شده و اغلب سرويس های شبکه در ويندوز وابسته به آن می باشند. قابليت TCP/IP ، بگونه ای است که امکان استفاده از آن درشبکه هائی با ابعاد متفاوت وجود خواهد داشت . پروتکل فوق ، در زمان نصب ويندوز 2000 بصورت استاندارد و پيش فرض نصب می گردد.

روش های دستيابی از راه دور
يکی از ضرورت های شبکه های کامپيوتری ، امکان دستيابی از راه دور برای کاربران و ارتباط آنان با شبکه موجود در سازمان مربوطه است. بدين ترتيب، سرويس گيرندگان از راه دور قادر به دستيابی منابع موجود در شبکه از مکان های دور خواهند بود ( مشابه اتصال فيزيکی آنان به شبکه ) . ويندوز 2000 ، برای دستيابی از راه دور ، دو گزينه ( روش ) متفاوت را ارائه می نمايد :

دستيابی از راه دور بصورت Dial-up . بمنظور دستيابی به شبکه از راه دور توسط Dial-up ، يک سرويس گيرنده ، از شبکه تلفن موجود استفاده تا با يک پورت بر روی سرويس دهنده مرتبط و يک ارتباط فيزيکی را ايجاد نمايد. در اين روش ، اغلب از يک مودم و يا آداپتورهای ISDN)Integrated Services Digital Network ) ، استفاده تا با سرويس دهنده ، ارتباط برقرار گردد .

دستيابی از راه دور VPN . يک VPN)Virtual private network ) ، امکان دستيابی از راه دور ايمن و مطمئن ، بکمک اينترنت ، را فراهم می نمايد( در مقابل تماس مستقيم تلفنی ) . سرويس گيرنده VPN يک اتصال رمزشده مجازی و نقطه به نقطه (Point-to-point) را با يک دروازه VPN که در شبکه خصوصی وجود دارد، برقرار می نمايد.در اين روش می توان به اينترنت و با سرعت بالا متصل و در ادامه اتصال VPN را ايجاد کرد
 

نسیم

عضو جدید
ارزيابی روش های دستيابی از راه دور
بمنظور ارائه يک راه حل جهت دستيابی از راه دور ، می بايست در ابتدا نيازها و خواسته های مربوط مشخص و در ادامه با توجه به گزينه های موجود ، مزايا و ويژگی های هر يک از راه حل های موجود ( Dial-up و يا VPN) بررسی و مقايسه گردد .برای ارائه يک راه حل ، می توان صرفا" اقدام به انتخاب يک روش و يا از هر دو روش ممکن ، استفاده کرد. مثلا" برخی سازمان ها از يک VPN بعنوان اتصال اوليه استفاده و از اتصال Dial-up ، برای موارديکه دستيابی به اينترنت غيرممکن است ،استفاده می نمايند . برای ارزيابی روش های دستيابی از راه دور ، موارد زير پيشنهاد می گردد :

استفاده از روش Dial-up ، در موارديکه سازمان ها و موسسات دارای کاربران از راه دور محدود و يا کاربران ساکن در مناطق محلی تماس می باشند ، پيشنهاد می گردد .

دستيابی از راه دور VPN اين امکان را به سازمان ها و موسسات خواهد داد که از زيرساخت موجود اينترنت در مقابل طراحی و ارائه زير ساخت اختصاصی خود استفاده نمايند . در موارديکه تعداد کاربران از راه دور زياد و محل استقرار آنان در مسافت های طولانی باشد ، استفاده از روش فوق پيشنهاد می گردد. پهنای باند لازم جهت دستيابی به شبکه نيز از مواردی است که می بايست بدقت مورد بررسی قرار گيرد . در اين روش تاکيد بر استفاده از زير ساخت موجود اينترنت بوده و سازمان ها در مقابل پياده سازی زير ساخت اختصاصی خود که قطعا" هزينه های متعددی را بدنبال خواهد داشت ، از راه حل فوق بعنوان گزينه ای بهينه ، استفاده می نمايند.

ارتباط با ادارات از راه دور
سازمان ها و موسسات ، اغلب دارای يک و يا چندين شعبه در مکان های از راه دور بوده که در هر يک از آنها شبکه های محلی ، نيز وجود دارد . با اتصال اين شبکه ها بيکديگر يک سازمان قادر به ارائه خدمات و عمليات خود بصورت موثرتر، خواهد بود . بدين ترتيب ، کارکنان ادارات راه دور، قادر به اشتراک اطلاعات و ارتباط با کارکنان مستقر در دفاتر مرکزی ، خواهند بود . کارکنانی که بين ادارات متعدد مسافرت می نمايند ، نيز قادر به دستيابی فايل ها و منابع از طريق هر يک از ادارت راه دور، می باشند . سگمنت های متعدد شبکه های مبتنی بر پروتکل TCP/IP را می توان با استفاده از روتر بيکديگر متصل نمود. روتر باعث forward نمودن بسته ها ی اطلاعاتی از يک سگمنت شبکه به سگمنت ديگر می گردد .

امکان دستيابی به اينترنت
سازمان ها و موسسات متعدد، نيازمند دستيابی به اينترنت برای ايجاد يک وب سايت، دستيابی از راه دور VPN , انجام تحقيقات و يا استفاده از سيستم پست الکترونيکی، می باشند . ويندوز 2000 ، سرويس های لازم بمنظور ارتباط يک سازمان به اينترنت را فراهم می نمايد. بمنظور دستيابی به اينترنت از گزينه های متعددی استفاده می گردد :



يک خط اختصاصی نظير T1 که به يک شبکه LAN متصل می گردد . روش فوق، برای سازمان های بزرگ که دارای کاربران متعدد با نوع استفاده متنوع از اينترنت ، می باشند ، مناسب است . سازمان ها و موسساتی که تمايل به راه اندازی وب سايت و يا سرويس پست الکترونيکی و ساير سرويس های اختصاصی خود در اينترنت را دارند ، می توانند از گزينه فوق استفاده نمايند .

اکسترانت ها
اکسترانت، اين امکان را به يک سازمان خواهد داد تا شبکه موجود را بمنظور اشتراک اطلاعات با مشتريان ، تامين کنندگان محصولات و ساير نمايندگان تجاری، توسعه و گسترش نمايند.اکسترانت ، محدوديت های لازم بمنظور دستيابی به اطلاعات موجود در اينترانت يک سازمان را بر اساس سطح مجوزهای مربوطه ، برای کاربران ( کاربران خارج از سازمان و شبکه ) فراهم می نمايد. ويندوز 2000 ، امکانات لازم بمنظور پيکربندی يک اکسترانت را ارائه و شبکه اينترانت را در مقابل دستيابی غير مجاز، ايمن می سازد . يک اکسترانت از طريق اتصالات ايمن VPN ايجاد ، و پيکربندی آنها با توجه به نيازهای مربوطه ، انجام خواهد شد. مثلا" در برخی موارد ممکن است امکان دستيابی صرفا" به اکسترانت محدود و در برخی موارد ديگر يک دپارتمان نيازمند دستيابی به دپارتمان ديگر بر روی اينترانت باشد
Dial-Up به ISP . از روش فوق، در سازمان های کوچک و برخی کاربران خانگی ، استفاده می گردد.
 

mandbigS

عضو جدید
میشه یه مثال هم ازش بزنی؟

دوست گلم ...

چند مثال راجع به پورتال :

پورتال وزارت کشور

پورتال استان فارس

پورتال خدمات الکترونيکي ايران

پورتال ملي و ...

البته اسم چندین پرتال خارجی توی اون مقاله ای که معرفی کردم هست ...

میتونی برای یه تجسم بهتر از پورتال yahoo رو در نظر بگیر ... yahoo رو می توان به عنوان یه پورتال کوچولو در نظر گرفت ...
 

ariyayi

عضو جدید
با سلام

دوستان الان دور ، دور مهندسی فناوری اطلاعات هستش باید خدمونو نشون بدیم . به گفته بعضی ها سرمایه گذاری کلانی رو این مهندسی کردن که تا چند سال دیگه خودسو نشون میده پس فعال باشید . راستی منم تازه به جمع شما وارد شدم ;)
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

دوستان الان دور ، دور مهندسی فناوری اطلاعات هستش باید خدمونو نشون بدیم . به گفته بعضی ها سرمایه گذاری کلانی رو این مهندسی کردن که تا چند سال دیگه خودسو نشون میده پس فعال باشید . راستی منم تازه به جمع شما وارد شدم ;)

خوش اومدی عزیز

امیدوارم شما هم مثل بقیه نشین که برین و دیگه پشت سرتونم نگاه نکنین
من که خیلی مشتاق فعال شدن این تالارم

اگر امتحانات مجالی دهد ما هم سعیمونو میکنیم
مرسی
 

mahdi khan

عضو جدید
بازم من اومدم با کلی سوال !
1) مهندسی مجازی چیه ؟
2) اینترانت چیه؟ ( میدونم داخل سازمانیه ولی چه جوریه ؟ ازش تصویر ذهنی ندارم )
3) اکسترانت چیه؟
4) پورتال چیه؟
5) XML چیه ؟


مرسی از همه
منتظرم
سلام به کلیه دوستان منم یه سوال دارم چه طوری میشه ازcontrol panelسرعت اینترنتو زیاد کرد؟:)
 

نسیم

عضو جدید
در مورد کتاب ++c در آخر هر فصل یه سری سئوال داده که جواب نداره . کسی جواب اون سئوال ها رو داره یا کتابی رو میشناسید که جواب اون سئوالها رو توش داشته باشه . خواهش میکنم کمک کنید . خیلی فوری هستش. :w26:
 

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده من نمیشناسم
از خود انتشاراتش بپرس که راهنما داره یا نه
 

سادات

عضو جدید
سلام
میخواستم بدونم ایا درس ریاضی و فیزیک هم نیاز هستند یا نه؟
:w27:
 

nima22

عضو جدید
شبكه

شبكه

سلام به همه دوستان عزيز
نمي دونم كسي شبكه كار كرده يا نه ؟
يه سئول داشتم :
چرا بعضي وقتها در شبكه(workgroup) از فايلهاي اكسل پرينت نمي كنه در صورتي كه از تمام فايل هاي ديگه كه بشه پرينت كرد مي توان پرينت گرفت ؟؟؟؟

..........................
در اين دنيا كه حتي ابر نمي گريد به حال ما
همه از من گريزانند ، تو هم بگذر از اين تنها​
 

nima22

عضو جدید
شبكه

شبكه

سلام به همه دوستان عزيز
نمي دونم كسي شبكه كار كرده يا نه ؟
يه سئول داشتم :
چرا بعضي وقتها در شبكه(workgroup) از فايلهاي اكسل پرينت نمي كنه در صورتي كه از تمام فايل هاي ديگه كه بشه پرينت كرد مي توان پرينت گرفت ؟؟؟؟

..........................
در اين دنيا كه حتي ابر نمي گريد به حال ما
همه از من گريزانند ، تو هم بگذر از اين تنها​

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزيز
نمي دونم كسي شبكه كار كرده يا نه ؟
يه سئول داشتم :
چرا بعضي وقتها در شبكه(workgroup) از فايلهاي اكسل پرينت نمي كنه در صورتي كه از تمام فايل هاي ديگه كه بشه پرينت كرد مي توان پرينت گرفت ؟؟؟؟

..........................
در اين دنيا كه حتي ابر نمي گريد به حال ما
همه از من گريزانند ، تو هم بگذر از اين تنها​

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif



من 4 سال پیش COURSE 1 MSCSA رو خوندم:smile: فک میکنم بخاطره اینه که فایل هات ENCRYPT باشن.دلیل دیگه من نمیدونم
 

ali_partovi

عضو جدید
سلام
كسي مقاله اي در مورد امضاي ديجيتال نداره
اگر كسي در رابطه با اين موضوع چيزي ميدونه لطف كنه از ما دريغ نكنه
متشكرمممم
 
بالا