کمک

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
اگه میشه کمکم کنین ؟
اصلن این اینجا گیر میاد ؟

من مقالات و تستهای اتو مکانیک و برق خودرو را میخوام
نظریه میدان واحد البرت انیشتن را میخواهم
نظریه بی نهایت بودن ذرات از پرو فسور حسابی
 

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
اگه میشه کمکم کنین ؟
اصلن این اینجا گیر میاد ؟

من مقالات و تستهای اتو مکانیک و برق خودرو را میخوام
نظریه میدان واحد البرت انیشتن را میخواهم
نظریه بی نهایت بودن ذرات از پرو فسور حسابی
جوجوی عزیز این هم نظریه ی معروف پرووسور حسابی:


خلاصه ای از تئوری معروف وی:


دكتر حسابی يكبار تابستان برای مدت كوتاهی به ايران بازگشت و در خانه ای متعلق به آقای جماراني تابستان را سپری می كرد و در همين ايام در حين مطالعات به اين فكر افتادند كه علت وجود خاصيتهای ذرات اصلی بايد در اين باشد كه اين ذرات بی نهايت گسترده اند و هر ذره ای در تمام فضا پخش است و نيز هر ذره ای بر ذرات ديگر تاثير می گذارد. به اين ترتيب به فكر آزمايشی افتاد كه اين نظريه را اثبات و يا نفی كند. او با خود فكر كرد اگر اين تئوری صحيح باشد بايد چگالی يك ذره مادی به تدريج با فاصله از آن كم شود و نه اينكه يك مرتبه به صفر برسد و نبايد ذره مادی شعاع معينی داشته باشد. پس در اينصورت نور اگر از نزديكی جسمی عبور كند بايد منحرف شود و پس از اينكه محاسبات مربوط به قسمت تئوری اين نظريه را به پايان رسانيد پس از بازگشت به امريكا به راهنمايی پرفسور انيشتين در دانشگاه پرنيستون به تحقيقات در اين زمينه پرداخت. پرفسور انيشتين قسمت نظري تئوري را مطالعه كرد و دكتر حسابي را به ادامه كار تشويق كرد. دكتر حسابی به راهنمايی پرفسور انيشتين به تكميل نظريه پرداخت سپس يك سال ديگر در دانشگاه شيكاگو به كار پرداخت و آزمايشهايی در اين زمينه انجام داد. وی با داشتن يك انتر فرومتر دقيق توانست فاصله نوری را در عبور از مجاورت يك ميله اندازه بگيرد و چون نتيجه مثبت بود آكادمی علوم آمريكا نظريه دكتر حسابی را به چاپ رسانيد. برخی همكاران از نامأنوس بودن و جديد بودن اين فكر متعجب شدند و برخی از اين نظريه استقبال كردند.



شرح آزمايشهای انجام شده و نتيجه آن:


در اثبات اين نظريه اگر در آزمايش، نور باريك ليزر از مجاورت يك ميله وزين چگال عبور داده شود، سرعت نور كم می شود. در نتيجه پرتو ليزر منحرف ميگردد. هرگاه پرتو ليزر بطور مناسبی از ميان دو جسم سنگين كه در فاصله ای از هم قرار دارند عبور داده شود انحراف آن هنگام عبور از مجاورت جسم اول و سپس از مجاورت جسم دوم به خوبی معلوم ميشود و اين انحراف قابل عكسبرداری است. اين آزمايش گسترده بودن ذره را نشان می دهد. بر طبق اين آزمايش انحراف زياد پرتو ليزر فقط در اثر پراش نبوده بلكه مربوط به جسم است. بر حسب اين نظريه هر ذره، مثلاً الكترون، كوارك يا گلويون نقطه شكل نيست بلكه بی نهايت گسترده است و در مركز آن چگالی بسيار زياد بوده و هر چه از مركز فاصله بيشتر شود آن چگالی بتدريج كم می شود. بنابراين يك پرتو نور از يك فضای چگالی عبور كرده و شكست پيدا ميكند و انحراف می يابد.


اختلاف تئوری بی نهايت بودن ذرات با تئوريهای قبلی:


در تئوريهای قبلی هر ذره قسمت كوچكی از فضا را در بر دارد يعنی دارای شعاع معينی است و خارج از آن اين ذره وجود ندارد ولی در اين تئوری ذره تا بی نهايت گسترده است و قسمتی از آن در همه جا وجود دارد. در تئوريهای جاری نيروی بين دو ذره از تبادل ذرات ديگر ناشی می شود و اين نيرو مانند توپی در ورزش بين دو بازيكن رد و بدل می شود و اين همان ارتباطی است كه بين آنها حاكم است و در تئوريهای جاری تبادل ذرات ديگری اين ارتباط ميان دو ذره را ايجاد ميكند. مثلاً نوترون كه بين دو ذره مبادله می شود, اما در تئوری دكتر حسابی ارتباط بين دو ذره همان ارتباط گسترده ايست كه در همه جا به علت موجوديت آنها در تمام فضا بين آنها وجود دارد.


ارتباط اين تئوری با تئوری نسبيت انيشتين:


تئوری انيشتين می گويد: خواص فضا در حضور ماده با خواص آن در نبود ماده فرق دارد، به عبارت رياضی يعنی در نبود ماده، فضا تخت است ولی در مجاورت ماده فضا انحنا دارد. اگر بگوييم يك ذره در تمام فضا گسترده است در هر نقطه از فضا چگالی ماده وجود دارد و سرعت نور به آن چگالی بستگی دارد به زبان رياضی به اين چگالی می توان انحنای فضا گفت.





ارتباط فلسفی اين تئوری با فلسفه وحدت وجود:


در اين نگرش همه ذرات جهان بهم مرتبط هستند. زيرا فرض بر اين است كه هر ذره تا بی نهايت گسترده است و همه ذرات جهان در نقاط مختلف جهان با هم وجود دارند. يعنی در واقع قسمت كوچكی از تمام جهان در هر نقطه ای وجود دارد.
 

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
اگه میشه کمکم کنین ؟
اصلن این اینجا گیر میاد ؟

من مقالات و تستهای اتو مکانیک و برق خودرو را میخوام
نظریه میدان واحد البرت انیشتن را میخواهم
نظریه بی نهایت بودن ذرات از پرو فسور حسابی
و نظریه ی میدان واحد آلبرت انیشتن


این نظریه توسط انیشتن مطرح شد.انیشتن معتقد بود الکتریسیته، مغناطیس و گرانش با هم رابطه ی مستقیم دارن و تفکیک ناپذیرند.ظاهرا اون و یه سری دیگه از دانشمندا در اواسط قرن بیستم دست به آزمایش این نظریه در نیروی دریایی آمریکا زدن.اونا میخواستن یک کشتی رو ناپدید کنن. درسته که این نظریه روی این 3 مشخصه کار میکنه، اما علاوه بر این سه شاخه گفته میشه زمان، نور و فضا هم سه مبحث دیگه ی این نظریه هستند.و این باعث شد دانشمندان دیگر این نظریه رو مسخره کنن و اون رو نظریه همه چیز بنامند.
اون طور که گفته میشه یه میدان مغناطیسی به طول 100 متر ایجاد میشه و برق مورد نیاز هم از دو کشتی دیگر تامین میشد.این آزمایش موفقیت آمیز بود و اون ها تونستن کشتی رو غیب کنن. و البته باید گفت که اونا از پادگرانش هم استفاده کردند.
بر اثر این واقعه، نیمی از خدمه که داخل میدان نیرو قرار داشتند دچار جنون مطلق شدند. بعضی از خدمه ی کشتی دیوونه شدند، بدنشان در بدنه ی فولادی کشتی نفوذ کرد و سپس مشتعل شدند، بعضی از خدمه از کشتی به بیرون پریدند ولی هیچگاه به آب نرسیدند! اما اثرات مخرب و جانی آن، بعد از آزمایش هم ادامه داشت و تعدادی از ملوانان در پیش چشم خانواده و دوستان خود ناپدید شدند و دیگر اثری از آنان پیدا نشد. دیگران ظاهرا درست پس از انجام آزمایش سالم بودند. اما به مرور، اتفاقات عجیبی برایشان رخ داد. آنان گاهی در جا خشک و منجمد میشدند، چون هنوز تاثیر میدان نیرو بر بدنشان باقی بود. بعد، همین آدمهای منجمد نیز محو و ناپدید میشدند.
بازماندگان این حادثه اظهار داشتند که این میدان مغناطیسی دریچه ای از فضا-زمان را شکافته و در این جاده سفینه های بیگانه که در حال رفت و آمد بودند دیده شدند.
البته گفته میشه وقتی این کشتی محو شد در سواحل بندر نور فولک واقع در 600km فیلادلفیا ظاهر شد! عده ای کشتی رو به وضوح در آن محل مشاهده کردند، ولی چند ثانیه بعد غیب شد و به لنگرگاه فیلادلفیا باز گشت.
 

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام اون مقالاتی که گفتین گیر آوردین؟
سلام دوست عزیز
پست اول مربوط به 7 ساله پیش و مشکل ایشون حل شده دیگه
ولی اگه در این زمینه مقالاتی دارید قرار بدید تا بقیه استفاده کنن
 
بالا