استفاده از پنير همراه با شيرينی يا غذا و ميوه،از خورده شدن مينای دندان به وسيله اسيدهای ناشی از تجزيه خوراكی ها جلوگيری می كند. براساس تحقيقات يك پژوهشگر انگليسی از دانشگاه «نيوكاسل»، حضور اجزای پنير در دهان سبب می شود تا از عمل باكتریهای موجود در دهان كه با تخمير شكر موجود در شيرينی و ميوه،به مينای دندان حمله ور می شوند، جلوگيری شود.
تحقيقات نشان می دهد مقدار شكری كه شخص در روز مصرف می كند، عامل تعيين كننده در تخريب دندانهای وی به شمار نمی آيد بلكه دفعات مصرف مواد شيرين در روز است كه می تواند شتاب نابودی مينای دندان را افزايش دهد.
در مورد مصرف پنير و شيرينی اين نكته شايان توجه است: چون پنير مواد فسفرزای بدن را كاهش می دهد و اين عمل می تواند بر كاركرد مغز تاثير گذارد مصرف اندكی گردو همراه با پنير به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.
تحقيقات نشان می دهد مقدار شكری كه شخص در روز مصرف می كند، عامل تعيين كننده در تخريب دندانهای وی به شمار نمی آيد بلكه دفعات مصرف مواد شيرين در روز است كه می تواند شتاب نابودی مينای دندان را افزايش دهد.
در مورد مصرف پنير و شيرينی اين نكته شايان توجه است: چون پنير مواد فسفرزای بدن را كاهش می دهد و اين عمل می تواند بر كاركرد مغز تاثير گذارد مصرف اندكی گردو همراه با پنير به منظور جبران فسفر از دست رفته مناسب است.