مقاله خیار و خواص آن،میوه ی محبوب همه.همیشه قبل از غذا خورد برای هضم غذا

fire hot

عضو جدید

لينک کوتاه اين مقاله :




خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند. خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگ های آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است. گل های آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارند.
خوردن، بوبیدن و مالیدن خیار بر پیشانی جهت رفع سردرد مفید است. قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت رفع گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است. آشامیدن آب خیار جهت رفع اکثر تب های شدید، تسکین حرارت صفرا و خون، التهاب معده، رفع تشنگی، پاک کردن کبد، زیاد شدن ادرار، دفع سنگ کلیه و مثانه و بهبود یرقان سودمند است. جوشانده پوست خیار، درمان خوبی برای یرقان است.
ک لیوان آب خیار با نیم سیر نبات، مسهل خوب و گوارایی است و صفرا و سودا را از معده به خوبی خارج می نماید که برای این کار آب خیار رسیده که کمی ترش مزه می باشد، بهتر است.
اگر مبتلا به مرض قند هستید تا می توانید از خیار و تخم خیار استفاده کنید.خیار از نظر طب قدیم ایران سرد است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند.
حالا سایر خواص خواندنی خیار:
1) حل کننده اورات و اسید اوریک است، بنابراین بیماری نقرس را درمان می کند.
2) ادرار آور است و برای رفع سوزش ادرار مفید است.
3) خون را تصفیه می کند.
4) خیار برای درمان مبتلایان به سوزش و بند آمدن ادرار مفید است.
6) خیار عطش را تسکین می دهد.
7) خیارملین است.
8) خیار کبد را جلا می دهد و صفرا را از معده به خوبی خارج می کند.
9) اگر خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید، چین و چروک های صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.
11) برای درمان اگزما، ترکیدن پوست و رفع خارش مفید است.
12) جوشانده پوست خیار برای یرقان داروی بسیار خوبی است و برای این کار بهتر است سه روز متوالی آن را نوش جان نمایید.
13)همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند.
و در آخر اخطارها:
* اشخاصی که ناراحتی معده دارند، نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه گوارش گردد.
* خیار نفاخ است، چون سریعا در معده فاسد می شود. برای رفع نفخ و دل درد ناشی از خوردن خیار می توانید مقداری عرق نعنا یا کمی آبجوش و نبات بخورید.
* همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند. کسانی که نمی توانند خیار را خوب هضم کنند، باید آن را با نمک بخورند.
 

fire hot

عضو جدید
به به

به به

کتلت تن ماهی و ذرت

کتلت تن ماهی و ذرت (مخصوص افراد دارای کلسترول بالا)
مواد لازم:
سیب زمینی 2عدد بزرگ
کنسرو تن ماهی 200گرم
کنسرو ذرت سه چهارم پیمانه

پودر نان خشک حدود 1پیمانه
جعفری خرد شده 3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.:):biggrin:
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتلت تن ماهی و ذرت

کتلت تن ماهی و ذرت (مخصوص افراد دارای کلسترول بالا)
مواد لازم:
سیب زمینی 2عدد بزرگ
کنسرو تن ماهی 200گرم
کنسرو ذرت سه چهارم پیمانه

پودر نان خشک حدود 1پیمانه
جعفری خرد شده 3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.:):biggrin:
دوست عزيز......
اينجا.. چرا چنين تاپيكي زديد...
مگه بخش اشپزيه..
و يا مگه ربطي به موضوعتون داره....
خواهش ميكنم..
از اين پست ها نزنيد....:)
 

Similar threads

بالا