[FONT="]21- اصول تکنولوژی نوین صنایع خوراک دام.طیور و آبزیان.[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]تالیف مهندس سید ناصر صباحی و مهندس محمدرضا وفادار مقدم[/FONT]
[FONT="]قيمت : 100000 ريال[/FONT]
[FONT="]ناشر : سپهر[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]تاريخ نشر : 1388/2/27
[/FONT]
[FONT="]شابک: [FONT="]978-964-6123-83-0[/FONT][FONT="][/FONT][/FONT]
[FONT="]قطع کتاب: وزیری[/FONT]
[FONT="]وزن: 1100 گرم[/FONT]
[FONT="]
محتوی:این کتاب با 514 صفحه که مجموعه ای تخصصی در مورد تکنولوژی نوین تولید خوراک ولی به زبان ساده و قابل استفاده برای مدیران کارخانجات خوراک.کارشناسان.تکنسین ها.مرغ داران.دامداران و دانشجویان رشته های ذیربط می باشد. علاوه بر پیشگفتار. واژه نامه و ضمیمه ها در فصل تخصصی بر اساس سابقه و تجارب فنی و مدیریتی چندین ساله مولفین در این صنعت به مباحث ذیل پرداخته است:[/FONT]
[FONT="]
فصل اول: مرور کلی بر صنایع خوراک و معرفی علوم تغذیه و ارتباط آن با صنایع خوراک.انواع مواد مغذی و ویژگی های شیمیایی و فیزیکی آن و مبانی فرایند تولید خوراک.[/FONT]
[FONT="]
فصل دوم: تکنولوژی انواع دریافت مواد اولیه. فرایند تمیز کردن مواد اولیه و مخازن ذخیره .[/FONT]
[FONT="]
فصل سوم: تکنولوژی آسیب و برسی مزایا و معایب پیش آسیاب و پس آسیاب.[/FONT]
[FONT="]
فصل چهارم: تکنولوژی سیستم آماده سازی و انواع آن . معرفی انواع تغذیه کننده ها در سیستم آماده سازی.[/FONT]
[FONT="]
فصل پنجم: تکنولوژی مرحله مخلوط کردن . طبقه بندی انواع میکسر ها . کیفیت مخلوط سازی و سیستم افزودن مایعات به خوراک دام .[/FONT]
[FONT="]
فصل ششم: مزایای کاربرد پلت و اکسترودر . آشنایی با ساختار دستگاه پلب و متغلقات آن . شامل دای و غلتطک .آشنایی با تجهیزات اضافه کردن روغن . آشنایی با فاکتور های موثر بر خوراک پلت و برسی دلایل ظاهر غیر عادی پلت.[/FONT]
[FONT="]
فصل هفتم: ساختار انواع انتقال دهنده ها و طریقه محاسبه انرژی و بازده و مروری بر محاسبه بسته بندی خوراک.[/FONT]
[FONT="]
فصل هشتم: اصول طراحی و اجرای کارخانه خوراک. شامل برج اصلی. سالن های ذخیره مواد اولیه و محصول تمام شده. سیلوها. ساختمان اداری و ...[/FONT]
[FONT="]
فصل نهم: تشریح اصول ایمنی و حفاظت فنی و برسی آلودگی صوتی و گرد و غبار در کارخانجات خوراک.[/FONT]
[FONT="]
فصل دهم: مفهوم و کاربرد کنترل کیفیت جامع. تجزیه و تحلیل کیفیت خوراک. کلیات آزمایشات کنترل کیفی. استانداردها و بازرسی و معرفی سیستم [FONT="]HACCP[/FONT][FONT="] در صنایع خوراک.[/FONT][/FONT]
[FONT="]
لازم به ذکر است که مولفین کتاب. مهندس سید ناصر صباحی در مقام رئیس هیئت مدیره و مهندس محمد رضا وفادار مقدم در مقام مدیر عامل شرکت مهندسی صباحی تهران نماینده شرکت میویانگ چین ميباشد[/FONT]