اسانس، دستگاههاي تقطير، روش هاي آزمون و شاخص هاي بازداري در تجزيه اسانس
اسانس، دستگاههاي تقطير، روش هاي آزمون و شاخص هاي بازداري در تجزيه اسانس
نام کتاب :
اسانس، دستگاههاي تقطير، روش هاي آزمون و شاخص هاي بازداري در تجزيه اسانس
اين كتاب به صورت چهار فصل تهيه و در اختيار علاقمندان قرار مي گيرد.
فصل اول:
اسانسها، ميزان بازده اسانس، شناسايي تركيبها و نوع مصرف آنها در صنايع آرايشي، بهداشتي، غذايي و دارويي.
فصل دوم :
دستگاههاي اسانسگيري، معرفي روشهاي تقطير : قديمي يا سنتي، آزمايشگاهي، پيلوت و صنعتي، كه از راههاي عملي در شناخت مواد موجود در اندام گياهان است.
فصل سوم :
روشهاي آزمون اسانسها، آزمون اسانس يكي از نيازهاي مهم در صنايع توليدي و علاقمندان به اين رشته است.
فصل چهارم :
شاخص هاي بازداري در تجزيه اسانس، روش ساده شناخت شاخص هاي بازداري، برنامه ريزي حرارتي به كمك شاخص هاي ايزو ترمال كواتس، اين روش شامل پيش بيني درجه حرارت هاي بازداري از شاخص هاي كواتس، درجه حرارت هاي بازداري مربوط به هيدرو كربورهاي آلكاندار نرمال، براي محاسبه شاخص هاي بازداري كار مي روند.
ضميمه
موارد مصرف و معرفي تركيبهاي عمده موجود در اسانس گياهان مي باشد.
عكس
عكس هاي رنگي از دستگاههاي تقطير و دستگاههاي صنعتي
شناسنامه كتاب :
مولف : كامكار جايمند و محمد باقر رضايي
ناشر : انجمن گياهان دارويي ايران
قيمت : 60000 ريال
شابك : 9-9349-06-964 ISBN:964-06-9349-9
نماينده فروش :
تهران : شهران – خیابان نیروگاه – خیابان نیرو – کوچه سوم پلاک 2 طبقه دوم
كد پستي : 58833-14787
آقاي عليزاده : 09126070664