سلام
اینجا رو افتتاح میکنیم که سرآشپزای جوان باشگاه مهندسان بیان و هم هنرو هم خاطراتشونو با هم ببینیم و بشنویم
این عکسا میتونن حتی نیمروی یه روز پیک نیک دور همی با دوستان و خانواده باشه...هدفمون فقط یاد گرفتن از هم و مرور خاطراته...
سخت نگیرید
انشالله همیشه شاد باشید و از کوچیک ترین اتفاقا لذت ببرید
******خب اینم به عنوان اولین پست...ناهار امروز ما دستپخت بنده...ماکارونی با کلم سفید و ترشی کلم قرمز
(دارچین نداشتیم منم به بوی گوشت حساسم هر جور ادویه ای بگید خالی کردم توش+فلفل دلمه ای که خداروشکر آخرش اثر کرد
پیشنهادم واسه بو و رنگ بهتر ماکارونی اضافه کردن دارچین روی ماکارونی توی قابلمه اس..وقتی که دم کشید بوی دارچین همه جا رو پر میکنه...
ته دیگ سیب زمینیشم حاضر نبود شرمنده)
اینجا رو افتتاح میکنیم که سرآشپزای جوان باشگاه مهندسان بیان و هم هنرو هم خاطراتشونو با هم ببینیم و بشنویم
این عکسا میتونن حتی نیمروی یه روز پیک نیک دور همی با دوستان و خانواده باشه...هدفمون فقط یاد گرفتن از هم و مرور خاطراته...
سخت نگیرید
انشالله همیشه شاد باشید و از کوچیک ترین اتفاقا لذت ببرید
******خب اینم به عنوان اولین پست...ناهار امروز ما دستپخت بنده...ماکارونی با کلم سفید و ترشی کلم قرمز
(دارچین نداشتیم منم به بوی گوشت حساسم هر جور ادویه ای بگید خالی کردم توش+فلفل دلمه ای که خداروشکر آخرش اثر کرد
پیشنهادم واسه بو و رنگ بهتر ماکارونی اضافه کردن دارچین روی ماکارونی توی قابلمه اس..وقتی که دم کشید بوی دارچین همه جا رو پر میکنه...
ته دیگ سیب زمینیشم حاضر نبود شرمنده)
آخرین ویرایش: