مطالب دیگه ای که در باره سازه های ماکارونی بود رو مطالعه کردم .
اما با اینهمه فکر میکنم این نوشته ها برای شما بی فایده نباشه .
اول چند تا عکس از سازه ها براتون میذارم که مربوط میشه به مسابقات داخل ایران .
سازه ی 1 متری - روی دستگاه بارگزاری
سازه ی 45 سانتی متری - روی دستگاه بارگزاری
توضیحات در باره ی تاریخچه ی مسابقات و آئین نامه ها و انواع مختلف پل ها رو میتونید تو تاپیک ها و یا سایت های دیگه پیدا و مطالعه کنید
اما چیزی که به نظر تاثیر زیادی در ساخت سازه داره ، تجربست !
سعی می کنم مطالبی رو در پست ها بزارم که در روند ساخت سازه راهنمای خوبی باشه .
قبل از هرچیز چند تا نکته رو عرض میکنم:
1. به هیچ وجه از چسب حرارتی یا چسب123 در شرایطی که تماس مستقیم با ماکارونی ها دارند استفاده نکنید .
2.استفاده از خمیر به جای چسب کاغذی میتونه خوب باشه اما اگر مجبور باشید قاب رو طی مدت زمان طولانی کامل کنید وجود خمیر باعث خراب شدن ماکارونی ها میشه. چون خمیر بازی رطوبت رو جذب میکنه.
3.در مرحله ی تراز کردن قاب ها بیشتر از بخش دیگه ای باید دقت کرد .
البته این نکته ها بیشتر به درد کسانی میخوره که که آشنایی با ساخت سازه ها دارن .
تو بخشای بعدی سعی میکنم از اول راجع به چطوری ساختش توضیح بدم .