با سلام
در توليد پودر دمايي هست كه در آن دما پودر در حال توليد به بدنه دستگاه ( چمبر ) مي چسبد . و دماي چسبندگي، پايينتر از دماي ذوب مي باشد . پودر آب پنير به علت اينكه درصد بالايي از آن را لاكتوز تشكيل مي دهد ، چسبندگي آن فاكتور مهمي در فرايند توليد مي باشد. با اين توضيحات دنبال منبع معتبري براي نمودار دماي چسبندگي و تكنولوژي توليد پودر آب پنير مي باشم. با تشكر
ولی پسوردش رو نیم دونم! لینک برا پسوردش رو دوهزار بار دان کردن، ولی من نمی تونم دان کنم ببینید شما می تونید؟؟؟ یا شایدم من اسپانیولی بلد نیستم یا وقت نمی ذارم!! باکس شماره برا ارسال پسوردش هم نه رقم جا داره!!! و فقط اپراتورهای us رو باید انتخاب کنی! اورنج یا پلاس یا تی! اس ام اس آنلاین رو هم قبول نیم کنه! البته با برنامه ریکاوری یا روش های دیگه می شه پسورد رو دور زد (کمی زمان بره)...... موفق باشید