فهرست
ماکارونی سبزیجات ...............................................................#1
طرز تهیه لازانیا با مرغ.............................................................#2
طرز تهیه لازانيا و نکاتی برای پخت آن.......................................#3
پاستای نواری........................................................................#4
3 نوع سالاد پاستا به سبک چینی...........................................#5
نکات لازم برای تهیه ماکارونی، اسپاگتی ، پاستا و لازانیا............#5
ماکارونی با سس گوشت........................................................#6
ماکارونی با قارچ و مرغ...........................................................#7
اسپاگتی...............................................................................#8
اسپاگتی با سوسیس............................................................#9
سالاد پاستا با ماهی تن.......................................................#10
سالاد پاستا با نخود فرنگی...................................................#11
لازانیا...................................................................................#12
لازانیای رنگی با سبزی ها.....................................................#13
لازانیا با اسفناج.....................................................................#14
طرز تهیه لازانیای بسیار خوشمزه...........................................#15
لازانیا با مرغ و سبزی ها........................................................#16
لازانیا سبزیجات ....................................................................#19
ماکارونی با گراتن بادمجان ...................................................#20
تیمپانو ایتالیایی، غذایی با طعم ته دیگ ماکارونی ................#21
لازانیا رولی.......................................................................#21
پاستا چیکن الفرادو ...........................................................#22
.
.
فهرست با تکمیل تر شدن تاپیک اضافه خواهد شد.
انواع ماکارونی، اسپاگتی ، پاستا و لازانیا
نکات لازم برای تهیه ماکارونی، اسپاگتی ، پاستا و لازانیا
ماکارونی یا اسپاگتی از غذاهای ملی ایتالیای ها و غذای اصلی روزانه اغلب خانواده های آن کشور است. این غذا در کشورهای مختلف از جمله ایران نیز به صورت های گوناگون طبخ می شود و به علت تنوع در طرز تهیه آن مورد قبول بیشتر ذائقه ها و به خصوص بچه ها است. دانستن نکات زیر شما را برای کیفیت بخشیدن به غذای تان راهنمایی می کند:
1. به طور کلی طرز پخت ماکارونی، اسپاگتی و لازانیا در اساس به یک طریق است.ابتدا ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید،2/3 آن را آب بریزید. برای هر بسته ماکارونی 2 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب به نقطه جوش رسید ماکارونی یا اسپاگتی و یا لازانیا را اضافه کنید. 1 قاشق سوپ خوریروغن و در صورت دلخواه 1 قاشق سرکه وردای سفید یا آبلیمو اضافه کنید. بگذارید 12 تا 14 دقیقه بجوشد و نرم شود، البته زمان جوش ماکارونی ها متفاوت است و این نکته پشت پاکت بسته بندی نوشته شده است. سپش آن را مانند برنج آبکش کنید و در صافی بریزید تا غلظت و شوری آن برود.
2. باید دقت داشته باشید ماکارونی بعد از طبخ خرد و له نشود و به هم نچسبد.
3. چنان چه هنگام جوشیدن ماکارونی شما به هم چسبید می توانید آن را در یک لگن آب سرد بریزید و آبکش حاوی ماکارونی را در آن قرار دهید. با جابجا کردن ماکارونی در آب سرد حالت چسبندگی ماکارونی از بین می رود.
4. ماکارونی را میتوان با انواع سس های گوشتی و سبزی ها و پنیر که بهتر است از نوع پنیر گرویر، گودا و پنیر هلندی باشد، تهیه کرد.
5. فرق میان ماکارونی و اسپاگتی در این است که رشته ماکارونی میانش خالی است و معمولا طول آن کوتاهتر است. رشته اسپاگتی میانش پر است معمولا از نظر طولی بلندتر و به صورت رشته های نازک است. پاستا به اشکال گوناگون و قطعه ای است. در کشورهای چین و مخصوصا ژاپن از نوعی به نام نودل غذاهای مخصوصی تهیه می کنند و با سس گوشتی کمی رقیق می خورند.
6. برای اطمینان از پخته شدن ماکارونی، یک رشته ماکارونی را از آب جوش خارج کنید و در ظرف قرار دهید سپش آن را برگردانید، اگر رشته ماکارونی به ظرف چسبید و نیفتاد ماکارونی کاملا پخته است، باید آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.اما اگر رشته ماکارونی از ظرف جدا شد و افتاد باید کمی دیگر بجوشد تا مغز پخت شود. پاستا که ماکارونی شکل دار است به اشکال و رنگ های مختلف در بازار موجود است.
7. لازانیا خمیری است پهن و بلند که به صورت نوارهای 4 تا 5 سانتی متری است و حدود 25 تا 30 سانت طول آن است. خمیر لازانیا به صورت مستطیل های تقریبا 6*10 سانتی متری نیز موجود است و به رنگ های مختلف و متنوع در دسترس است.
8. فرق طبخ اولیه لازانیا با ماکارونی و اسپاگتی در این است که بعد از جوشاندن و آبکش کردن و گرفتن آب اضافی، خمیر های لازانیا را باید روی حوله کاغذی تمیز پهن کرد تا رطوبت آن کمی گرفته شود. سپس در ظرف پیرکس و یا تفلون مقداری روغن یا کره بریزید روی حرارت داغ کنید و ظرف را حرکت دهید تا دیوارهای آن نیز چرب شود. 3 عدد خمیر لازانیا را در آن کنار هم قرار دهید، مواد را روی آن بریزید کمی پنیر رنده شده بپاشید مجددا خمیر لازانیا و بعد مواد و کمی پنیر، روی آنها را با 3 قطعه خمیر لازانیا بپوشانید، کمی با پشت قاشق روی آن را فشار دهید تا کمی فشرده شود و با مقداری پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر یا روی حرارت قرار دهید تا مواد خوب پخته شود و با ظرف سر میز ببرید و یا به ظرف مورد نظر منتقل کنید. شما می توانید لازانیا را به قطعات مربع یا مستطیل برش بزنید و پذیرایی کنید.
.
آخرین ویرایش توسط مدیر: