اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن
اگه اهل سالادی این مدلا رو امتحان کن
سالاد کلم قرمز
مواد لازم
- یک کیلوگرم کدو حلوایی ریز شده
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- دو حبه سیر نازک حلقه شده
- 2 قاشق سوپ خوری مریم گلی تازه خرد شده
- فلفل سیاه
- نمک به مقدار لازم
- نصف پیمانه گردو خرد شده
- 8 برگ کلم قرمز
- 200 گرم پنیر لیقوان خرد شده
- 2 قاشق سوپخوری آب لیمو
طرز تهیه
1. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) روشن کنید.
2. کدو حلوایی و نیمی از روغن زیتون را در سینی فر بریزید و مخلوط کنید و به صورت رو باز به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کبابی کنید.
3. سپس سیر، مریم گلی، نمک و فلفل را به کدو حلوایی افزوده و اجازه دهید تا پنج دقیقه دیگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا کدو نرم شود. پس از این مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.
4. برگهای کلم قرمز را به صورت یک لایه باز در بشقاب های مورد نظر بچینید و مخلوط کدو را روی آن ها بریزید. پنیر لیقوان را روی آن ریخته، مخلوط آب لیمو و بقیه روغن زیتون را نیز بیفزایید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
سالاد بادام زمینی
مواد لازم
- 200 گرم پاستا شکلی
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 3 تا 5 قاشق سوپخوری سرکه
- نصف پیمانه خامه
- نصف پیمانه سس مایونز
- نمک
- 100 گرم دانه آفتابگردان
- 100 گرم بادام زمینی نمکی
- یک پیمانه گردو (خردشده
- 1 1/4 پیمانه خیارشور نگینی خردشده
- نصف قوطی کنسرو ذرت
- نصف قوطی کنسرو نخودسبز
طرز تهیه
1. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و آماده شود، سپس آبکش کنید و روی آن، آب سرد بریزید.
2. پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و به آن فلفل سیاه، سرکه، خامه، سس مایونز و کمی نمک اضافه کرده و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.
3. دانه آفتابگردان، بادامزمینی، گردو و خیارشور را در ظرفی مناسب مخلوط کنید و به همراه دانه های ذرت و نخودفرنگی به مخلوط پاستا اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. پس از این مدت، از یخچال بیرون آورید و سرو کنید.
سالاد لوبیاچیتی
مواد لازم
- یک دوم پیمانه لوبیاچیتی
- 4 پیمانه آب
- 4 عدد ورقه شده قارچ
- 2 قاشق سوپخوری کره
- دو عدد ذرت تزئینی
- 2 قاشق سوپخوری گردو خرد شده
- یک ساقه کرفس خرد شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- فلفلکبابی سبز و قرمز خرد شده (یک عدد از هر کدام)
- یک سوم پیمانه آبلیموترشتازه
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
طرز تهیه
1. لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید، سپس با آب بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید. پس از پخته شدن در صافی بریزید. قارچ را در کره و کمی آبلیمو تفت داده، کمی نمک و فلفل اضافه کنید سپس با ذرت، گردو و کرفس را به لوبیا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با فلفل کبابی تزئین کنید.
2. برای تهیه سس؛ آب لیموی تازه، نمک، فلفل، روغن زیتون را مخلوط کنید.
3. میتوانید به جای آبلیموترش از آب نارنج ، و به جای روغن زیتون از روغن هستهی انگور استفاده کنید.
برترین ها