لواشك زرد آلو

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به تنوع ميوه‌ها در فصل تابستان، شما مي‌توانيد از ميوه‌هايي كه در يخچال به مدت طولاني ‌باقي مانده است و تازگي اوليه را ندارد، در تهيه‌ي انواع لواشك‌ها استفاده كنيد كه علاوه بر لذيذ بودن، جايگزين مناسبي است براي ديگر تنقلات موجود در بازار مي‌باشد.









مواد لازم:



1 كيلو زردآلو



نصف ليوان آب



روغن مايع به مقدار لازم



نمك به مقدار لازم




طرز تهيه:



هسته‌ي زردآلوها را جدا مي‌كنيم و در قابلمه‌اي با كمي آب، نمك و يك قاشق سوپ‌خوري روغن مايع، روي حرارت مي‌گذاريم تا جوش آيد. سپس حرارت را كم مي‌كنيم تا زردآلو‌ها نرم شده و به راحتي پوره شوند.



زردآلوهاي پخته شده را پس از خنك شدن در يك صافي مي‌ريزيم و صاف مي‌كنيم.



يك ظرف مسطح چيني يا پلاستيكي را چرب كرده (روغن مايع به اندازه‌اي باشد كه يك لايه‌ي نازك از ظرف را بپوشاند) و زردآلوهاي صاف شده را در آن ‌مي‌ريزيم.



ظرف را كنار پنجره‌اي نورگير مي‌گذاريم. روي لواشك كمي نمك مي‌پاشيم و به مدت چند روز اجازه مي‌دهيم تا خشك شود.



پس از آماده شدن، لواشك را با كمك يك چاقو از ظرف جدا مي‌كنيم.




نكته1: مي‌توانيد اين لواشك را در فريزر به مدت طولاني‌تري نگهداري كنيد.



نكته2: اين لواشك را مي‌توانيد با پوشش توري مناسب در خارج از ساختمان و جلوي آفتاب، خشك كنيد.



نكته3: از ميوه‌هايي مثل آلبالو، شا‌توت، گوجه‌سبز، گيلاس، آلوزرد و... در تهيه‌ي لواشك مي‌توان استفاده كرد.



منبع : هنر آشپزی



 

Similar threads

بالا