منابع مورد استفاده
1. امامی ع . 1375. روشهای تجزیه برگ. جلد 1، شماره 982، نشریه فنی مؤسسه تحقیقات خاک و آب. تهران.
2. پیوست غ ع. 1381. سبزیکاری. چاپ دوم، نشر علوم کشاورزی، 348 ص.
3. حسندخت م.1384. مدیریت گلخانه(تکنولوژی تولید محصولات گلخانه ای). انتشارات مرز دانش،320 ص.
4. دانشور م ج . 1383. پرورش سبزی. دانشگاه شهید چمران اهواز، 461 ص.
5. رباطی ب.، م ر. شریعتی و ر. فرشی.1377 . مطالعه بعضی اثرات سوء فاضلاب نهر فیروز آباد در اراضی زراعی جنوب تهران. مجموعه مقالات خاک و آب، سال چهارم، شماره 1، مؤسسه تحقیقات خاک و آب، صفحات 14-1.
6. سماوات س.، ا. بای بوردی.، م ج. ملکوتی و م م. طهرانی.1384. حد مجاز کادمیوم در کودهای شیمیایی، محصولات زراعی و باغی. نشریه فنی شماره 437، مؤسسه تحقیقات خاک و آب، انتشارات سنا، تهران .
7. صلحی م.، م ج. ملکوتی و س. سماوات.1384. پراکنش و حد مجاز غلظت عناصر سنگین در چرخه حیات (خاک ، آب ، گیاه و انسان ). نشریه فنی شماره 470، مؤسسه تحقیقــات خاک و آب، انتشارات سنا، تهران.
8. طباطبائی س ج .1384. تجمع نیترات و روشهای کاهش غلظت آن در سبزیجات. مجموعه مقالات نهمین کنگره علوم خاک ایران، جلد اول، چاپ اول، انتشارات نشر آبخیز،تهران.
9. مرادی ح.1385. بررسی اثر مقادیر مختلف کود اوره بر عملکرد و تجمع نیترات در اندام های مصرف اسفناج و ریحان. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم.
10. ملکوتی م ج .1384. کشاورزی پایداروافزایش عملکرد با بهینه سازی مصرف کود در ایران. چاپ سوم، انتشارات سنا، تهران.
11. ملکوتی م ج. 1382. تولید محصولات کشاورزی عاری از آلاینده های نیترات و کادمیوم گامی ارزنده در تأمین امنیت غذایی. نشریه فنی شماره334، نشر آموزش کشاورزی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی، کرج.
12. ملکوتی م ج.، ا. بای بوردی و س ج. طباطبائی.1383. مصرف بهینه کود گامی مؤثر در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت وکاهش آلاینده ها درمحصولات سبزی و صیفی وارتقاء سطح سلامت جامعه. نشر علوم کشاورزی، تهران.
13. ملکوتی م ج.، م. ترابی و س ج. طباطبائی. 1379. اثرات سوء کادمیوم و روشهای کاهش غلظت آن در محصولات کشاورزی( قسمت اول ). نشریه فنی87، مؤسسه تحقیقات خاک و آب، نشر آموزش کشاورزی، تهران.
14. ملکوتی م ج و م م. طهرانی .1384. نقش ریز مغذی ها در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی. چاپ سوم، دفتر نشر آثار علمی دانشگاه تربیت مدرس با همکاری مؤسسه تحقیقات خاک و آب، تهران، 398 ص.
15. ملکوتی م ج.، ف. مشیری و م ن. غیبی .1384. حد مطلوب غلظت عناصر غذایی در خاک و برخی از محصولات زراعی و باغی( بخش سوم: محصولات سبزی و صیفی ). نشریه شماره 407، مؤسسه تحقیقات خاک و آب، انتشارات سنا، تهران.
16. نصوحی غ ح .1382. آوند کشت. نشر نصوح، 148 ص.
17. هاشمی ط ا .1384. بررسی تأثیر تاریخ کاشت بر اجزا عملکرد در ارقام مختلف گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک. پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم.
18. Alloyway, B.J. 1995. Heavy metals in soils. 2nd Edition, Blackie Academic and Professional . London . England.
19. Anonymous. 1990. Vegetable production training manual .Asian Vegetable Search and Development Center. AVRDC, Publication . 447pp.
20. Benton J , Jones Jr , W Benjamin , and AM Harry . 1991 . Plant analysis hand book . A partical sampling preparation , analysis and pretation inter guide . Athen, Georgiua , USA .
21. Eltez , R.Z , and Tuzel , Y . 1994 . The effects of soil solarization on glass house tomato growing . Acta Hort ( 366 ) : 339 – 344.
22. Fergusson, J . 1990. The heary elements: chemistry , environmental impact and health effects . Mc Graw Hill , Newyork .
23. Harttman , D.T., Kester, D . E . , Daries , JR . and Geneve , R. L . 1997. Plant propagation: principales and practice , 6nd Edition , Prntice Hall International INC , 770 pp
24. Papadopoulus, A . P. 1994 . Growing greenhouse seedless cucumbers in soil and soilless media . 127 pp.
25. Papadopoulus, A. P. 1994 . Growing greenhouse seedless tomatoes in soil and soilless media . 79 pp.