مواد لازم:
سيبزميني 5 تا 6 عدد
گوشت چرخكرده 500 گرم
جعفري نصف دسته، ساطوري
پياز 1 عدد، خرد شده
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري، به دلخواه
ليموترش 1 عدد
آرد نان سوخاري 50 گرم
تخممرغ 3 عدد
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيبزمينيها را پخته و به شكل پوره درآوريد، سپس 2 عدد از تخممرغها را نيز بپزيد و به شكل تكههاي كوچك مربعي خرد كنيد.
پياز را تفت داده و گوشت را اضافه كنيد. جعفري، نمك، فلفل، زردچوبه و جوزهندي را نيز اضافه كنيد. پورهها را گود كنيد و داخل آنها را با مواد پر كنيد، سپس يك تكه ازتخممرغ را داخل هر كدام قرار دهيد و آنها را ببنديد.
با دست به كوفتهها فرم بدهيد و آنها را به شكل مخروط درآوريد. كوفتهها را داخل تخممرغ زده شده بزنيد و داخل پودر سوخاري بغلتانيد. در آخر مخروطها را در روغن داغ سرخ كنيد.
نكته:
ميتوانيد داخل پوره را كمي زعفران بريزيد و آن را به رنگ زيباتري در بياوريد.
منبع : هنر آشپزی
سيبزميني 5 تا 6 عدد
گوشت چرخكرده 500 گرم
جعفري نصف دسته، ساطوري
پياز 1 عدد، خرد شده
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري، به دلخواه
ليموترش 1 عدد
آرد نان سوخاري 50 گرم
تخممرغ 3 عدد
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيبزمينيها را پخته و به شكل پوره درآوريد، سپس 2 عدد از تخممرغها را نيز بپزيد و به شكل تكههاي كوچك مربعي خرد كنيد.
پياز را تفت داده و گوشت را اضافه كنيد. جعفري، نمك، فلفل، زردچوبه و جوزهندي را نيز اضافه كنيد. پورهها را گود كنيد و داخل آنها را با مواد پر كنيد، سپس يك تكه ازتخممرغ را داخل هر كدام قرار دهيد و آنها را ببنديد.
با دست به كوفتهها فرم بدهيد و آنها را به شكل مخروط درآوريد. كوفتهها را داخل تخممرغ زده شده بزنيد و داخل پودر سوخاري بغلتانيد. در آخر مخروطها را در روغن داغ سرخ كنيد.
نكته:
ميتوانيد داخل پوره را كمي زعفران بريزيد و آن را به رنگ زيباتري در بياوريد.
منبع : هنر آشپزی