[خوراک] - خوراك مرغ و سیب‌زمینى

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز

مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:


  • سینه مرغ: 200 گرم، پخته شده
  • رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • روغن زیتون: 2قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز: 2عدد متوسط
  • آب گوجه‌فرنگی: یك پیمانه
  • ادویه دلخواه شامل دارچین، پاپریكا، نمك و اورگانو: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی: 2عدد متوسط
روش تهیه:
1- پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و در روغن زیتون به مدت 2دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
2- سپس رب را به آن بیفزایید و حرارت دهید تا بوی خامی آن برود. بعد آب گوجه را به مواد اضافه كنید و بگذارید تا مواد به حد ریزجوش رسیده و سس غلیظی به دست آید.
3- مواد را از حرارت برداشته و مرغ را به صورت تكه شده به آن بیفزایید و مدتی بگذارید در سس بماند.
4- در یك ظرف سرامیكی مخصوص فر، مواد مرغ سس‌دار را قرار دهید.
5- سیب‌زمینی را پخته و به صورت حلقه شده روی آن قرار دهید.
6- كمی فلفل سیاه پودر كرده روی مواد بریزید.
7- داخل فر با دمای 180درجه سانتی‌گراد تنها به مدت 20دقیقه حرارت دهید تا كمی مواد برشته شود.
8- برای سرو از جعفری ریز شده هم می‌توانید استفاده كنید.


پیشنهاد:
اگر تمایل داشتید مثل من می‌توانید مرغ را حذف كرده و به جای آن از 200 گرم قارچ تفت داده شده خلالی، هویج پخته‌شده نگینی و فلفل‌دلمه‌ای نگینی تفت داده استفاده كنید كه طعم بسیار مطلوبی از سبزیجات را ایجاد خواهند كرد.
http://www.bartarinha.ir
 

Similar threads

بالا